8 Mart 2012 Perşembe

Susamlı tavuk kanadı

500 gr tavuk kanadı
bir fincan susam
bir fincan süt
bir fincan galete unu
karabiber
pulbiber
tuz
       Büyük geniş bir kaba sütü diğer kaba galete unu susam ve baharatları ekliyoruz.tavuk kanatlarını önce süte sonra susamlı karışıma bulayıp yağlı kağıt serili fırın tepsisine birbirine değdirmeden dizip 180 derece ısı ayarında pişiriyoruz.
       Harika bir aperatif,afiyet olsun...

5 yorum:

  1. susamlı hiç denememiştim. süpermiş.

    YanıtlaSil
  2. Cok güzel olmus canim...
    ellerine saglik
    :-)))

    YanıtlaSil
  3. deneyin çıtır çıtır harika bir tat:)

    YanıtlaSil
  4. pişiriyoruz veee tadına doyamadan bitiriveriyoruz : )ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  5. gerçekten güzel bir tarif.ellerinize sağlık.bu arada profilinize bayıldım:)sevgiler..

    YanıtlaSil