Lezzetli bir iştah açıcı yapımı çok basit,buyrun tarifi:)
Salam,yada suçuk
ekşi krema,yoksa
normal krema
süzme yoğurt
bir limon suyu
karabiber
yarım sarımsak rendesi
taze fesleğen
Kalınca kesilmiç salam dilimlerini cam fırın kabında 100 derecede ısıttım pişirmedim kurumasın diye,ekşi krema bulursak içine sadece karabiber ve sarımsak rendesini,bulamazsak normal kremamızın içine,süzme yoğurt,limon suyu,karabiber,ve sarımsak rendesini katıp karıştırıyoruz ve salamlarımızın üzerine güzelce koyup üstünü fesleğen süslüyoruz...
ve her hangi gün ve saat içinde dostlarımızla güzel sohbetler ve bol kahkahalar eşliğinde afiyetle yiyiyoruz:))
mezeye de profilin yeni haline de bayıldım :)))
YanıtlaSil