25 Kasım 2010 Perşembe

ekşi kremalı salam dilimleri

     Lezzetli bir iştah açıcı yapımı çok basit,buyrun tarifi:)
   
     Salam,yada suçuk
     ekşi krema,yoksa
     normal krema
     süzme yoğurt
     bir  limon suyu
     karabiber
     yarım sarımsak rendesi
     taze fesleğen

    Kalınca kesilmiç salam dilimlerini cam fırın kabında 100 derecede ısıttım pişirmedim kurumasın diye,ekşi krema bulursak içine sadece karabiber ve sarımsak rendesini,bulamazsak normal kremamızın içine,süzme yoğurt,limon suyu,karabiber,ve sarımsak rendesini katıp karıştırıyoruz ve salamlarımızın üzerine güzelce koyup üstünü fesleğen süslüyoruz...
        ve her hangi gün ve saat içinde dostlarımızla güzel sohbetler ve bol kahkahalar eşliğinde afiyetle yiyiyoruz:))

1 yorum: